Hírek

2013.04.03. 15:39

Dorkota: jól működik a fehérvári okmányiroda

Székesfehérvár - A szocialisták előző napi sajtótájékoztatójára reagált szerdán Dorkota Lajos, a megyei kormányhivatal vezetője.

Tribolt Lajos

Az MSZP megyei elnöke, Horváth András kedden tájékoztatóján arról beszélt, hogy a fehérvári okmányiroda két műszakos rendje miatt egyszerre csak kevés ügyintéző dolgozik. Dorkota Lajos, a kormányhivatal vezetője elmondta, hogy eddig nem ilyen visszajelzéseket kaptak. Viszont az okmányiroda dolgozói vállalták: a munka mellett képzésen is részt vesznek, hogy kormányablakként jövőre a jelenlegi 63 ügykör helyett 2500 ügykört is el tudjanak látni. A képzés miatt néha lehet létszámhiány.  Dorkota szerint egyébként még a fővárosból is járnak Fehérvárra ügyeket intézni, mivel itt gyorsabb, mint ott. A megyei hivatalvezető egyébként javasolja a telefonos és internetes időpontkérést, mert úgy félórán belül minden elintézhető.

A fehérvári járási hivatal vezetője elleni politikai támadást Dorkota Lajos visszautasítja. Az okmányiroda és a hóhelyzet kezelése ügyében is.   Elmondta, hogy elégedett a hivatalvezető munkájával, szerinte Dancs Norbert szakmailag felkészült vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!