Hírek

2013.03.09. 18:12

Százak a Csajos napon

A FMH II. Csajos napján délig annyi vendég érkezett, mint a tavalyi, első rendezvény teljes időtartama alatt.

Kocsis Noémi

Tanácsadások, bemutatók, színpadi programok és előadások színesítették az egész napos, Novotel-beli rendezvényt. Már a kapunyitás előtt többen várakoztak belépésre a II. Csajos napon, melyet idén a Novotel hotelben rendeztek. A korán érkezőket Elekes András, a Hírlap főszerkesztője verssel köszöntötte.

A szálloda auláját kiállítók standjaival rendezték be, itt kapott helyett egy nagy színpad is, melyen egymást váltották a produkciók. Két alkalommal csinos lányok vonultak fel a divatbemutatókon - majd egyszer csak feltűnt egy nagymama korú hölgy is, aki hanyag eleganciával viselte a kosztümöket.

 

Fotók: Koppán Viktor

Délután a színpad előtt az ebédet mozoghatták le a hölgyek, Zumba Szandra segítségével, de mozgásra más mód is kínálkozott: különböző alakformáló gépeket próbálhattak ki a résztvevők, majd a ledolgozott grammokat akár rögtön vissza is szedhették, többféle kóstolásra is nyílt ugyanis mód. Nekünk nagyon ízlett a kókuszos narancsital, de a bazsalikomos csirkekolbászkák is.

 

A Csajos nap jó apropót adott arra, hogy nőként kicsit mások legyünk: a színpadon akár teljes átváltoztatásra is lehetett jelentkezni. A három bátor aspiráns teljesen más frizurát kapott és szép sminket is. A kiállító partnerek által felajánlott nyereményeknek többen örülhettek: lehetett nyerni színházjegyeket, ajándékcsomagokat, ingyenes egészség-, vagy kozmetikai kezeléseket.

 

A sportosabb életérzésre vágyók egy csodálatos, vörös BMW1-essel indulhattak tesztútra, ha nekik kedvezett a sorsolás. A különtermek egyikében pedig izgalmas beszélgetésnek lehettek tanúi, akik beültek Séllei Györgyi mediátorhoz - s előkerültek szexuális életünk problémái is. Jól sikerült rendezvény volt, amelyen jól mulattunk - záráskor a hotel előtt álló luxuslimuzinok búcsúztatták a vendégeket, akik a nap folyamán többször is sétaútra indulhattak a szuper járgányokkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!