Hírek

2013.02.12. 20:26

Lánglovagok fotói - Fejér megyei siker

A Lánglovagok.hu tűzoltóportálon a tavaly megjelent több mint 7 ezer fotó versenyzett Az év fotója Lánglovagok 2012. címért. A második és a harmadik helyet a szavazatok alapján Fejér megye szerezte meg.

Fejér Megyei Hírlap

Először bárki ajánlhatott a tűzoltók munkáját bemutató felvételt, majd az ajánlások és a szerkesztőség döntése alapján 50 képet tettek közzé egy közösségi portálon.  Az első körben a voksok alapján 10 kép  került a döntőbe.  A második körben a Lánglovagok fórumozói alakíthatták ki a végső sorrendet.

A második helyezést elért fotósorozat egy gárdonyi tűznél készült (Fotó: langlovagok.hu)

Az első helyezést a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nyerte el,  a Fenyőerdő lángolt Bócsa határában című fotóval.   A második és a harmadik helyezett   is  a  Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság lett. A második díjas fotó akkor készült, amikor  nádfedeles lakóépület borult lángba Gárdonyban,  a harmadik legjobb képnek a szavazók egy sukorói felvételt választottak: ott szintén nádfedeles nyaraló   oltásánál dolgoztak a lánglovagok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!