Hírek

2013.01.08. 13:26

Közös önkormányzati hivatal a görög faluval

Közös önkormányzati hivatalt működtet eztán Beloiannisz és Besnyő – állapodott meg a két önkormányzat.

Klecska Ernő

Beloiannisz és Besnyő község önkormányzatai  megállapodtak, hogy a "Magyarország helyi önkormányzatairól szóló" 2011. évi CLXXXIX. törvény rendelkezésinek eleget téve közös önkormányzati hivatalt hoznak létre, illetve működtetnek a jövőben, a törvényben meghatározott feladataik ellátása érdekében. A korábban fennálló polgármesteri hivatalok 2012. december 31-i hatállyal megszűntek.
A jogutód közös hivatal székhelye Besnyő településen lesz, annak vezetője Bugyi Katalin jegyző lett. Beloiannisz településen állandó kirendeltség fog működni Besnyő Közös Önkormányzati Hivatal Beloianniszi Kirendeltsége elnevezéssel. A beloianniszi lakosoknak eztán sem kell Besnyőre utazniuk az ügyintézés miatt, az önkormányzati illetve a jegyző hatáskörébe tartozó ügyeket a kirendeltségen lehet a továbbiakban intézni. A kirendeltséget vezeti és a jegyzőt távollétében Kóródi-Juhász Zsolt aljegyző, Beloiannisz korábbi jegyzője helyettesíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!