Hírek

2013.01.13. 08:55

Előállított körözött személyek

Fejér megye - Testi sértés miatt körözött férfi és távoltartást megszegő nő miatt is intézkedtek a rendőrök szombaton.

feol-duol

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint a móri rendőrök január 12-én egy bodajki nővel szemben intézkedtek, ugyanis ideiglenes távoltartó határozatot hirdettek ki vele szemben hajnalban, de ő ennek ellenére visszatért arra a lakcímre, amire a távoltartás vonatkozott. Így a járőrök előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárás indult vele szemben.

Ugyanezen a napon este az adonyi járőrök egy 26 éves pusztaszabolcsi férfit fogtak el Pusztaszabolcson, a Magyar utcában, mert a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság elfogatóparancsa volt érvényben ellene súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt. Így a körözöttet, elfogását követően előállították a kapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Nem sokkal később a fehérvári járőrök Székesfehérváron, a Köfém lakótelepen intézkedtek egy férfivel szemben. Majd miután a nyilvántartón keresztül ellenőrizték, és kiderült, hogy a Székesfehérvári Városi Bíróság tárgyalási őrizetét rendelte el, elfogták, és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!