Hírek

2012.12.06. 14:33

Tópartisok nyertek a városi történelmi vetélkedőn a Deákban

Székesfehérvár - A Tóparti gimnázium 11. B osztályának tanulóiból álló csapat nyerte azt a városi történelem versenyt, melyet - most első ízben - a Deák szakképző iskola hirdetett meg.

B. Kiss László

A Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola neve jól cseng szakmai berkekben. Annak bizonyítására, hogy nem nem csak jó szakácsok, felszolgálók vagy éppen eladók kerülnek ki az intézmény padjaiból, szervezett városi történelem versenyt idén első ízben az iskola. A névadó Deák Ferencről szóló megmérettetésre hat középiskola 15 csapata nevezett. Harmadik helyen a házigazdák egyik csapata, a másodikon vasváris diákok végeztek, az első helyet  és vele a tortát meg a vándorkupát  a Tóparti gimnázium tanulói nyerték. A díjakat Schmidt Flórián igazgató nyújtotta át.

A nyertes csapat jelen levő három tagja, Keszi Gréta, Radó Réka, Szakál Borostyán felkészítő tanárukkal, Monostori Tiborral (Fotó: Lovász Lilla)

A Keszi Gréta, Radó Réka, Szakál Borostyán és Trampler Tímea alkotta győztes csapatot, melynek négy tagjából hárman voltak jelen az eredményhirdetésen, Monostori Tibor készítette fel.   A lányok egybehangzó véleménye szerint nem volt könnyű a verseny, tanáruktól azonban megtanulták: nincs reménytelen feladat.

Fotók: Lovász Lilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!