Hírek

2012.11.05. 19:10

MK: a ZTE következik a Vidinek

Székesfehérvár - Gőzerővel készül a csütörtöki, FC Basel elleni idegenbeli Európa Liga-mérkőzésre a Videoton FC labdarúgó-csapata. Közben kiderült, ki a következő rivális az MK-ban.

Bobory Balázs

A Győr és a Debrecen botlásával közelebb férkőzött a dobogósokhoz a hazai NB I-ben a Videoton FC, a kaposvári siker mindenesetre megnyugtató és fontos volt a bázeli összecsapás előtt a Videoton labdarúgóinak számára.  A versenyfutás teljesen nyílt, az élen állók tudják, érzik, hogy lassan megérkezik mögéjük a fehérvári csapat és ez bizony komoly nyomást jelenthet.

No de a többi sorozatban is fontos összecsapások következnek. A Magyar Kupában már a legjobb tizenhat között folytatódnak a küzdelmek, vasárnap késő este az is kiderült, hogy a Vidi számára NB II-es ellenfél, a Zalaegerszeg következik oda-visszavágós párharcban. Annyi már bizonyos, hogy a második meccsre Fehérváron kerül sor november 28-án, az első találkozó időpontja még nem ismert.

Ami pedig a közeljövőt illeti: a Videoton szerdán elutazik Svájcba, hogy megpróbáljon bravúrral pontot, vagy pontokat szerezni az FC Basel 1893 otthonában. Ha nyernek a fehérváriak, akkor akár tovább is juthatnak az Európa Liga-csoportköréből, két fordulóval a zárás előtt. Lapunk a helyszínről folyamatosan hírekkel, információkkal jelentkezik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!