Hírek

2012.10.10. 16:38

Ranglistavezető a csákvári asztaliteniszező, Schneiderné Máhli Ibolya

Csákvár - Békéscsabán rendezték az asztalitenisz magyar nemzetközi veterán bajnokságot, egyben Bándi Andor emlékversenyt, ahol a csákvári Schneiderné Máhli Ibolya remekelt.

Fejér Megyei Hírlap

Több Fejér megyei veterán  asztaliteniszező is elindult a bajnokságon. Legeredményesebben Schneiderné Máhli Ibolya (Publo Csákvár TK) szerepelt, aki az 50-59 éves korosztály női egyes számának a főtábláján  Németh Márta (Szombathely) ellen 3-1-re, Viktor Bea (Pelikán ASK) ellen 3-2-re, végül a szintén szombathelyi Törökné Beke Erika ellen is 3-1-re győzött, s ezzel  bajnok lett. A női párosok összevont korosztályában  Ibolya Katona Mátyásnéval (Arádhalom) az oldalán is dobogóra léphetett, a 3. helyen végeztek az ob-n. Schneiderné ezzel az eredményeivel az 50-59 évesek országos női ranglistájának az első helyén áll.

Az ob-n a szintén csákvári Geri László (férfi 50-59 év) a 4 közé jutásért kapott ki 3-1-re a karcagi Skumáth Istvántól, amíg Kopasz Tibor (Polgárdi) a legjobb 16 között szenvedett 3-2-es vereséget a szolnoki Katona Csabától. A 60-64 évesek férfi egyesében Nagy Ferenc (Aba-Fejérvíz) a csoportjából továbbjutott, de a főtáblán már nem állt rajthoz. Párosban Ázsoth Lászlóval (Aba-Fejérvíz) csoportjuk 4. helyén végeztek. A 65-69 éveseknél a csákvári Klein Sándor egészen a 8 közé jutott,  Bátorfi Istvánt,  Bátorfi Csilla édesapját is legyőzte, amíg párosban Engi Gáborral (Pataki ASC) a 2. helyen végeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!