Hírek

2012.10.09. 19:00

Eltűnt asszonyt keres a rendőrség, a lakosság segítségét kérik

Székesfehérvár - Feltehetően öngyilkossági szándékkal ment el a székesfehérvári, Késmárki utcában lévő otthonából az a 66 éves nő, akit jelenleg is keresnek a székesfehérvári rendőrök – tájékoztatott kedden este a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

feol.hu

A nőt otthonában kedden, október 9-én kora délután látta utoljára egy rokona, azóta tartózkodási helye ismeretlen. Az asszony feltehetően azzal a szándékkal ment el otthonról, hogy kárt tegyen magában. Erre utal a lakásban megtalált két búcsúlevél.

A forrónyomos szolgálat mellett a Székesfehérvári Rendőrkapitányság valamennyi közterületen szolgálatot teljesítő járőre keresi az eltűnt asszonyt, aki gyalog távozott otthonából. Utolsó ismert ruházata farmernadrág.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Aki látta az asszonyt, jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval bír, a keresett személy biztonsága érdekében haladéktalanul jelezze a 06-22/541-600-as központi számon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikét – kéri a rendőrség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!