Hírek

2012.10.24. 16:16

Együnk egymásért! Folytatódik az adománygyűjtés

Székesfehérvár - Október 27-én folytatódik a 19-ei adománygyűjtő vacsoraest, ám most a Civil Házba várják a segíteni szándékozókat.

Fejér Megyei Hírlap

Sikeres volt az Együnk egymásért nevű jótékonysági vacsoraest, amelynek bevételét jótékony célra ajánlják fel a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által meghirdetett akcióban. A Kodolányi főiskola éttermében megtartott eseményen számos segíteni akaró ember jelent meg  - emelte ki Horváth Ildikó, az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület elnöke, az est szervezője. További felajánlások is érkeztek: elárvereztek egy, a Videoton focistái által aláírt mezt és egy, az Alba Fehérvár kosarasai által dedikált labdát is.

Az adománygyűjtő akció tovább folytatódik, október 27-én, 18 órára várják azokat a Civil Központban (Rákóczi út 25.), akik segíteni szeretnének. A belépődíj ezer forint értékű adomány vagy egy 800 forint értékű élelmiszer. Szintén lesz jótékonysági árverés, ezúttal a fehérvári focicsapat  tagjai által aláírt labdát árvereznek el a nemes cél érdekében. Az esten a gyermekeket játszóházzal, bohóccal,  a felnőtteket pedig zenés felépésekkel várják a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!