Hírek

2012.09.20. 16:51

Távírda utca: most egy rendelés költözik

Székesfehérvár - Bezár a Távírda utcai rendelő - ezzel a hírrel hívta szerkesztőségünket a minap egy olvasónk. A hír azonban így nem igaz.

Fejér Megyei Hírlap

- Tény, hogy a  Távírda utcában működő rendelések fokozatosan a Hunyadi utcai rendelőbe kerülnek. Nem egyszerre történik ez meg, egyelőre egy reumatológiai  rendelés költözik, erről az érintett betegeket már tájékoztatták is - tudtuk meg a Szent György kórház főigazgatójától. Csernavölgyi István elmondta:  ésszerűsítik a rendelések struktúráját, a betegek érdekeit tartják szem előtt, amikor  egy helyre költöztetik a társszakmákat. A reumatológus segítségére szorulóknak gyakran szükségük van ortopéd orvosra is, vagy például egy röntgen felvételre, a Hunyadi utcában  a speciális laborral együtt  mindezek egy helyen megtalálhatók, így  kevesebb várakozással, egy helyen  láthatják majd el a pácienseket a Hunyadi utcában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!