Hírek

2012.09.28. 18:45

Rendhagyó rekordkísérlet kezdődött

Agárd - Rendhagyó rekordkísérletre vállalkozott Balogh Gábor. A masszőr várhatóan ötven óra alatt száz embert kezelését végzi el minimális megszakításokkal.

B. Kiss László

Ezen idő alatt nem fog aludni, s negyedórás szüneteket is csupán nyolc óránként tart majd. Ezen szünetekben tud wc-re menni, illetve enni. A rekordkísérlet helyszíne az agárdi termálfürdő.   Az első alany pénteken 17 órakor feküdt a masszőr keze alá.

Balogh Gábor rendhagyó rekordkísérletét a Magyar Rekord Egyesület hitelesíti, amelynek részéről - négy-négy órás váltásban  -  két tanú van jelen a  helyiségben, ahol a masszírozás zajlik  - tudtuk meg Sebestyén Istvántól, az egyesület elnökétől.

Balogh Gábor  kérdésünkre elmondta: öt éve lett masszőr, s   például lakodalom alkalmával  máskor is előfordult, hogy nem aludt ötven órán keresztül.  Pénteken este egyébként még további jelentkezőket vártak, akik az elkövetkező ötven órában a masszőr keze alá fekszenek.  A rekordkísérlet vasárnap estig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!