Hírek

2012.09.13. 17:35

Lakossági fórumon a maroshegyi fosztogatókról

Székesfehérvár - A Sóstó I. lakótelepen történt betörések kapcsán szervezett csütörtökön este lakossági fórumot a rendőrség és a polgárőrség vezetőinek részvételével Brájer Éva alpolgármester, a városrész képviselője.

Zsigó Ferenc

A Gárdonyi Géza Művelődési Házban rendezett lakossági fórum résztvevői a képviselő asszony kérésére sorolták az eseteket:

- A legnehezebb azt helyrehozni, amit elszenved a gyerek egy betöréskor, a miénk hetekig nem tudott aludni - mondta Varga József a Zsombolyai utcából. Ugyaninnen  Bagdi Zoltán: - A kerítésünknek már nincs olyan része, amit ne szaggattak volna szét, négyszer törtek be hozzánk. Jámborné Ildikó: - A mögöttünk lévő erdősáv sem akadály, hogy bejöjjenek az udvarra és a házba.

Csizek Tibor városi rendőrkapitány elmondta, hogy 26 fővel bővülhet a városi rendőri létszám, ha felettesei jóváhagyják ezt a kérést. Brájer Éva  hozzátette, országgyűlési képviselőtársaival együtt ő is támogatja ezt. Cseh István, a polgárőrség megyei és városi szövetségének vezetője a szervezett keretek közötti járőrözést fogja segíteni. Az is fontos, hogy szerdánként 8 és 10 óra közötti időben a körzeti megbízott rendőr fogadóórát tart a művelődési házban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!