Hírek

2012.09.19. 19:45

Köteles sajnálja, hogy nem játszhat a Vidi ellen

Genk - Köteles László hálóőrrel a fehérváriak szerda esti edzése előtt a csodálatos Crystal Stadion előtt találkoztunk.

Bobory Balázs

Köteles Lászlót szeretik Gentben.

A korábban 2002 és 2004 között a Videoton labdarúgó-csapatában szerepelt kapus 2009 óta szolgálja a belga klubot, amellyel azóta bajnok lett és a Bajnokok Ligájában is szerepelt. A hálóőrrel a fehérváriak szerda esti edzése előtt a csodálatos Crystal Stadion előtt találkoztunk. Kötelesnek hol az utánpótlás-együttesek ifjoncai integettek fülig érő szájjal, hol a klub munkatársa veregették meg a vállát, végül pedig egy szurkoló kérte fel közös fotóra. A kapus bokasérülése miatt nem játszhat, egy hatalmas síncsizmát visel.

- Sajnos rosszabb a helyzet, mint előzetesen gondoltuk, az egyik szalagom elszakadt és az achillesem is sérült, körülbelül hat hetet kell kihagynom - kezdte Köteles. - Ez azért is rossz, mert kezdődik az Európa Liga csoportköre, ráadásul rögtön a Videoton ellen nyitunk, egy magyar játékosnak pedig ritkán adatik meg, hogy saját honfitársai ellen lépjen pályára a nemzetközi porondon, ez nekem is extra motivációt jelentene. A Vidi nagyszerűen védekezik és ebből villámgyorsan támad, biztos vagyok benne, hogy nehéz feladat előtt állunk. Szerintem az a csapat nyer, amelyik jobban küzd, azért remélem, ezek mi leszünk. Kicsit döcögősebben indult ez a szezon a számunkra, de talán már kezdünk összeállni, szervezetten kell futballoznunk. Biztosan rossz lesz a lelátóról végigizgulni a 90 percet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!