Hírek

2012.09.17. 13:46

Ittasan, magatehetetlenül és hangosan

Fejér megye - Ittas, magatehetetlen állapotban lévő és beteg ember miatt is intézkedtek a megye rendőrei, egy hangoskodót pedig elő kellett állítani.

feol.hu

Vasárnap reggel a dunaújvárosi rendőrök Dunaújvárosban, a Piac téren lévő parkolóban a földön fekve találták egy erősen ittas, magatehetetlen állapotban lévő férfit. Mentőt kértek hozzá, további kezelés végett a pszichiátriára beszállították.

Este fél kilenc körül egy bicskei asszony telefonált be a rendőrségre azzal, hogy fia – aki súlyosan értelmi fogyatékos - eléggé rossz állapotban van, és agresszíven viselkedik. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol már jelen voltak a mentősök is, de a fiú nem akart velük elmenni, pedig az ügyeletes orvos beutalta előzetes vizsgálat után a pszichiátriára. Viselkedése ekkor is agresszív, támadó volt, ezért a járőrök testi kényszert alkalmaztak vele szemben, így a személy beszállt a mentőbe, ami karhatalmi segítséggel Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállította.

Hajnali 03 óra 05 perckor a fehérvári rendőrök a Rákóczi úton intézkedtek egy 35 éves fehérvári férfivel szemben, aki erősen ittas, járásképtelen állapotban volt. Mentőt hívtak hozzá, a férfit szintén kórházba szállították. 

Vasárnap délután kettő órakor a sárbogárdi járőrök Kálozon intézkedtek. Egy kálozi asszony ugyanis bejelentést tett, hogy a Rákóczi utcában egy férfi hangoskodik. Amikor a rendőrök a helyszínre mentek és a férfit felszólították, hogy hagyja abba, ő ennek ellenére tovább hangoskodott, így előállították a kaptányságra, és szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben - derült ki a rendőrségi krónikából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!