Hírek

2012.08.09. 05:49

Fehérvár Szépe - A Hírlap Királynője - Szavazzon ön is a legszebbre!

A tizenhét esztendős Vörös Sára Székesfehérváron él családjával és minden vágya, hogy elnyerje a koronát.

feol.hu

A barna hajú, zöld szemű, 170 centi magas lány a Lánczos Kornél Gimnázium  tanulója,  később szeretne főiskolára, vagy egyetemre járni. Célja, hogy az igazságszolgáltatás területén helyezkedjen el, ahogy azt szülei is tették.

Felelősségteljes, határozott, céltudatos lánynak tartja magát, aki mindenkihez barátsággal fordul. Nem okoz neki gondot az ismerkedés, úgy gondolja, mindenhol megállja a helyét. Barátai és szülei a legfontosabbak az életében, akik eddigi és mostani döntéseiben is végig támogatták és bíztatták. Szabadidejében lovagol és zumbázik,  régebben az ír tánccal is kacérkodott. A versenyre azért jelentkezett, hogy minél több embert megismerjen és új élményekkel gazdagodjon. Méretei: csípőbőség 86, derékbőség 62, mellbősége pedig 80 centiméter.


Ha ön szerint Vörös Sára a legszebb, küldje el sms-ben az FV18-as sorszámot a 0691-33-10-33 számra, vagy hívja azt, adja meg a nyomógombok segítségével a sorszámot. Az sms és a hívás díja is bruttó 99 forint. A Fejér Megyei Hírlapból kivágott és a szerkesztőség címére elküldött szelvényen, illetve honlapunkon is szavazhat, érvényesnek az augusztus 23-án éjfélig beérkezett voksok számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!