Hírek

2012.07.24. 17:42

Garantált biztonság Sóstón, a Vidi meccsén

Székesfehérvár - A családosoknak sem kell megijedniük, nem lesz balhé a Sóstói Stadionban a csütörtöki Videoton FC-Slovan Bratislava Európa Liga-selejtező előtt, alatt, után.

Bobory Balázs

Várkonyi Ádám, a Videoton FC marketing és kommunikációs igazgatója szerint remek lesz a hangulat a csütörtöki, 20.30-kor kezdődő visszavágón, amelyre bátran buzdítja a családosokat is, hogy élőben tekintsék meg a stadionban.
- A klub természetesen mindent elkövet annak érdekében, hogy szurkolóink nyugalomban tekinthessék meg a találkozót - kezdte Várkonyi Ádám.  - Évek óta nem volt példa a Sóstói Stadionban rendbontásra, ezúttal is úgy oldjuk majd meg a szurkolói csoportok mozgását, hogy még véletlenül se tudjanak találkozni egymással. Szeretnék tehát mindenkit megnyugtatni, hogy a Slovan elleni meccsen is teljes biztonságban biztathatják a Vidit a lelátókról.

A mérkőzést egyébként a 34 éves francia Antony Gautier vezeti, aki tavaly már a Bajnokok Ligájában is bemutatkozott, segítői pedig Michael Annonier és Philippe Jeanne lesznek.
A Vidivel kapcsolatos hír, hogy a csapattal edz az angol élvonalbeli Queens Park Rangerstől távozó, jelenleg klubot kereső Buzsáky Ákos. A válogatott középpályás kapcsolata nem új a Vidi mesterével, Paulo Sousával, akivel már dolgoztak együtt korábban  QPR-nál, akkor a portugál szakember volt a szigetországi együttes menedzsere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!