Hírek

2012.07.25. 04:10

Fehérvár Szépe - A Hírlap Királynője - Szavazzon ön is legszebbre!

Csohány Katalin Székesfehérváron született 1991-ben. Tanulmányait a Gárdonyi Géza Általános Iskolában kezdte, majd a Jáky szakközépiskolában és a Gorsium művészeti szakközépiskolában folytatta.

feol.hu

A 175 centis, barna hajú, zöldszemű lány öt éves kora óta zongorázik,  négy éve  táncol. Angolul és németül is tanul. Rengeteg diákmunkát vállal, hogy fedezze költségeit, dolgozott már hostess-ként, bolti kisegítőként és pultosként is. Fiútestvérekben nem  szűkölködik, három bátyja van. Hobbija a fényképezés, az úszás, a  biciklizés és nagyon szeret kirándulni, illetve imádja a gasztronómiát és a különleges ízeket. Régi álma, hogy a modell szakmában helyezkedjen el, úgy érzi ez a neki való világ. Saját bevallása szerint, rugalmas, ambíciózus és nagyon szeret emberek között lenni. A versenyre   barátai bíztatására  jelentkezett. Csípőbősége 95, derékbősége 75, mellbősége pedig 90 centiméter.

Ha ön szerint Csohány Katalin a legszebb, küldje el sms-ben az FV05-ös sorszámot a 0691-33-10-33 számra, vagy hívja azt,  adja meg a nyomógomb ok segítségével a sorszámot. Az sms és a hívás díja is bruttó 99 forint. A Fejér Megyei Hírlapból kivágott és a szerkesztőség címére elküldött szelvényen, illetve honlapunkon is szavazhat, érvényesnek az augusztus 23-án éjfélig beérkezett voksok számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!