Hírek

2012.05.25. 17:44

Új közösségi teret avattak

Sárszentmihály - Minden egyes találkozás egyre erősíti a kötelékeket ember és ember között - emelte ki köszöntőjében az államtitkár. A találkozásokhoz immár adott a tér.

V. Varga József

V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár, Törő Gábor, a térség országgyűlési képviselője és Kalmár Tibor polgármester avatta fel pénteken délután az újonnan elkészült közösségi házat. Az önkormányzat az integrált közösségi és szolgáltató tér kialakítására vidékfejlesztési pályázaton nyert forrást, a beruházás összköltsége elérte a 81 millió forintot, melyből 52 millió forintot tett ki a támogatás összege. A kétszintes épület hasznos alapterülete 500 négyzetméter, a földszinten színháztermet, az emeleten könyvtárat és teleházat alakítottak ki a közösség számára. A találkozások házát Szabó Virág református lelkész áldotta meg és Mayer László katolikus plébános szentelte fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!