Hírek

2012.05.11. 08:53

Sörösüveggel verte fejbe volt barátját egy 34 éves nő

Dunaújváros - Súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon egy 34 éves nő ellen, mert volt barátját egy sörösüveggel fejbe verte a Széchenyi parkban. A támadás során a férfi csak könnyebben sérült, a nő azonban súlyosan, mert az összetört üveg megvágta a kezét.

feol.hu

A nőt az eset után súlyos sérüléssel szállították a dunaújvárosi kórházba, mert az összetört üveg elvágta a tenyerén az idegeket, és nem tudta mozgatni. Miután a sérülését megvizsgálták, mentővel a fehérvári kórházba szállították át a Traumatológiai Osztályra kézsebészeti ellátása végett.

A nő a rendőröknek még a dunaújvárosi kórházban annyit mondott, hogy volt barátja egy éve zaklatja, mindig keresi őt, követi és nem tudja elfogadni, hogy a kapcsolatuknak vége van. Ez csütörtökön is így történt. Amikor kijött a fodrásztól, a férfi várta. Szóba elegyedtek, majd veszekedni kezdtek, melynek során a volt párja kezéből kivett egy fél literes sörösüveget, amivel fejbe vágta. Ezzel akarta nyomatékosítani, hogy már nem szereti és ne keresse többet.

A férfi – tekintettel arra, hogy állítása szerint a találkozás előtt mintegy tíz üveg sört ivott meg – ittassága miatt nem emlékezett a történtekre, csak arra, hogy vérzett a feje és a mentősök ellátták. A két érintett kihallgatására a későbbiek folyamán kerül sor a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, melynek Bűnügyi Osztályán az ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás, részletezte Németh-Kész Mónika, a rendőrség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!