Hírek

2012.05.10. 16:49

Mi lesz az elfogott betörővel?

Székesfehérvár - A felsővárosiakat rettegésben tartó, nemrég elfogott sorozatbetörő apropóján fórumot tartott a körzet képviselője, a körzeti megbízott pedig igyekezett hasznos tanácsokat adni.

Fejér Megyei Hírlap

Mint azt két héttel ezelőtt megírtuk, a rendőrség elfogta azt a 28 éves sorozatbetörőt, aki rettegésben tartotta főként az idősebb felsővárosi lakókat. A csütörtöki lakossági fórumra Földi Zoltán meghívta Botos László főtörzsőrmestert, a terület körzeti megbízottját, aki a lakóknak adott hasznos tippeket arra, miként lehet elérni, hogy a betörők ne őket válasszák egy betöréskor. Fontos, hogy nem csak a külső  kaput, de a ház ajtaját is érdemes bezárni, még ha csak a kertbe is megyünk ki. A résztvevők szerint ugyanakkor nem lehet úgy élni, hogy mindet rácsok közé kell zárni. Egy hölgy azt panaszolta, két nagy kutyája van, ennek ellenére nemrég egy illető bejött a kertbe, de mire ő a kutyák ugatására kiért, már csak az illető hátát látta, jó messzire...


Több felszólaló tudni vélte, hogy az elfogott sorozatbetörő szabadlábon van, az ezt firtató kérdésre a jelenlévő rendőr a nyomozás érdekében nyilvánvalóan nem válaszolhatott, Földi Zoltán tudomása szerint az illető lakhelyelhagyási tilalom alatt van az ítéletig.
A körzeti megbízott nem csak a jelenlévőktől, hanem minden felsővárositól azt kéri, amennyiben érintettje valamilyen lopásnak, de ezt nem jelezte a rendőrségnek, tegye meg, mert az illetőnél nagyon sok tárgyat találtak, segy részüknek még most sem ismert a jogos tulajdonosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!