Hírek

2012.05.11. 16:54

A Jobbik a földbérleti pályázatok nyilvánossá tételét követeli

Székesfehérvár - Vonják vissza az állami földekre kiírt földhaszonbérleti pályázatokat, és írják ki azokat újra, ezt követeli a Jobbik - jelentette be pénteken Árgyelán János, a párt Fejér megyei és hantosi elnöke, a megyei közgyűlés frakcióvezetője, az országos választmány alelnöke.

Klecska Ernő

 A politikus kiemelte: számtalan visszajelzés érkezett hozzájuk, hogy a pályázatok elbírálásában rendkívül sok szubjektív elem volt, s nem a helyi gazdák kapták meg az érintett földeket, hanem a narancsbáróknak nevezett oligarchák. A párt főleg a megyei történeteket vizsgálta, s a jelentésből úgy tűnik, politikai döntések születtek: a Fidesz sajátjait jutalmazta. A Jobbik megyei földvédelmi kabinetének tíz oldalas jelentése azt is követeli, hogy a pályázat élvezzen teljes nyilvánosságot, a pályázati feltételek mellett az összes pályázót és az elbírálási szempontokat is tegyék nyilvánossá!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!