Hírek

2012.01.30. 19:26

A Főnix csarnokban szerepelt az LMSK labdarúgó csapata

Az LMSK felnőtt csapata első alkalommal vett részt a nagypályás csapatok kispályás foci tornáján, Székesfehérváron a FŐNIX csarnokban.

Borsos György

A nevezés célja: felkészülés a bajnokságra, továbbá, hogy megmérettessük magunkat a megye magasabb osztályaiban szereplő csapatokkal. A torna jó körülmények között, műfüves pályákon zajlott. Az első mérkőzéseinken a pályával való ismerkedés közepette (műfű, palánk), továbbá szerencse hiányában, de biztató játékkal, magasabb osztályú csapatoktól egygólos vereségeket szenvedtünk (Sárkeresztes 1:0, Csór 3:2, Iszkaszentgyörgy 2:1).  A folytatást illetően csapatunk magára találva először Szabadegyházát 5:1-re, Sárszentmihályt a csoportelsőségtől megfosztva 3:1-re verte. A torna jó szolgálatot tett arra, hogy felmérjük az erőviszonyokat és megbizonyosodjunk arról, hogy jó úton haladunk és magasabb osztályban is van keresnivalónk - tudósított bennünket Kovács István, az egyesület elnöke.

Címkék#lmsk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!