Hírek

2011.10.04. 11:14

I. Hírlap bringatúra – Tömeges demonstráció az egészséges életmód mellett

FMH - Nem a verseny és a győzelem a fontos, hanem a részvétel, a mozgás és az együttlét felett érzett öröm az I. Hírlap bringatúrán. Jöjjenek el minél többen!

feol.hu

Miután idén nyártól már körbekarikázható a Velencei-tó, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysággal és a Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal közösen, hagyományteremtő szándékkal rendezzük meg a tókerülő túrát (hossza kb. 29 km). A túra nem verseny, nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos, a tömeges demonstráció az egészséges életmód mellett. Másik fontos célunk a figyelemfelhívás a Velencei-tó körüli biztonságos kerékpározás lehetőségére.

A sukorói sportpályán lehet regisztrálni, minden résztvevő kap egy emléklapot. Induláskor lepecsételik, majd a túra során, két helyen is lesz pihenőhely, ahol szintén lepecsételik az emléklapot, végül a megérkezéskor is kerül egy pecsét a lapra. Ezzel az emléklappal a résztvevők szerepelhetnek a sorsoláson, amelyen ajándékcsomagokat, fődíjként pedig egy kerékpárt nyerhetnek.

Sorsolás: 17 órakor.

Indulni 10 és 15 óra között lehet. Pihenőhelyek: Velence Cápa-parkoló, Dinnyés és Pákozd között a természetvédelmi terület (madárvárta közelében).


A sukorói helyszínen a következő programok szórakoztatják a résztvevőket:

– Abajka citerazenekar

– pákozdi néptáncegyüttesek

– Zumba fitness bemutatók

– SUKIDANCE Táncegyesület

– szuperbringa akció

– szimulátor (gyerekeknek is)

– ittas szemüveg

– Audi TT Coupé, Yamaha vagy BMW motorkerékpár

– forgalomtechnikai busz

– bűnügyi technikai bemutató, bűnmegelőzés

– tesztlapok (főleg kerékpáros)

– színezők gyerekeknek

– folyamatosan szűrések

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!