Hírek

2010.10.01. 12:47

Előállították a Papcsákot rágalmazó újság terjesztőit

FMH - A rendőrség előállította és kihallgatta a "Papcsák Hírmondó" nevű, impresszum és kiadó nélküli, a miniszterelnök sajtóstábja szerint rágalmakat tartalmazó lap terjesztőit.

MTI

A miniszterelnök sajtóstábjának pénteki közleménye szerint "azok a baloldali érdekcsoportok, akiket sért Papcsák Ferenc kormánybiztosi tevékenysége, odáig vetemedtek, hogy a közrend elleni legsúlyosabb tettet, a választás rendje elleni bűncselekményt is elkövették". 
Papcsák Ferenc úgy kommentálta a történteket: "a zuglói rendőrségnek köszönhetően nemsokára azon ellenfeleimnek is a bíróság előtt kell felelni tetteikért, akik ezt a rágalmazó kiadványt gyártották velem szemben".
Szerdán a miniszterelnök sajtóstábja közleményben tájékoztatta az MTI-t arról, hogy az elmúlt napokban Zuglóban egy impresszum és kiadó feltüntetése nélküli újságot terjesztenek, amelyben Papcsák Ferencet hamis vádakkal illetik, és valótlanságokat állítanak személyével kapcsolatban.
Papcsák Ferenc a kiadvány miatt bejelentést tett ismeretlen tettes ellen nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért, a rendőrség pedig hivatalból meg is indította a nyomozást az ügyben - közölték.
Azt írták, a Papcsák Ferenc és családtagjai ellen folytatott, eddig szocialista politikusok által vezetett lejárató kampány tovább erősödött.
"Papcsák Ferenc az elmúlt hónapokban kormánybiztosi munkája során számos baloldali érdekcsoport gyanús szerződését, megbízását tárta fel, amely ügyekre az MSZP a mai napig nem válaszolt érdemben. Ahogy korábban, úgy most és a jövőben is Papcsák Ferenc minden rágalmazó ellen megteszi a szükséges jogi lépéseket" - állt a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!