Hírek

2010.07.01. 02:27

Vagyonőrök szakmai napja Fehérváron

Székesfehérvár - Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg szombaton a Bregyó közben az első vagyonőrnapot a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozó Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete.

J. Mező Éva

A kamarai tagok közül mintegy 650-en jöttek el Székesfehérvárra az egész országból, és amíg a gyermekek kézműves-foglalkozásokon és kulturális programokon vettek részt, addig a felnőttek szakmai vetélkedőn. Az első fordulóban tesztet kellett kitölteniük a résztvevőknek szakmai és általános intelligenciát bizonyító kérdésekről, majd a mindennapi életből vett szituációs gyakorlatok következtek: védett személyek kísérésével, jogtalan támadás elhárításával kapcsolatos önvédelmi gyakorlatokat mutattak be a résztvevők. Végül légpuskával lőttek célba meghatározott időben a magánnyomozók és vagyonőrök. Első lett a versenyben a sárbogárdi székhelyű Légió 2000 Security Kft., második a Győrből érkező Gepárd Security Kft, amíg harmadik a fehérvári Watson Kft.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!