Hírek

2010.06.15. 12:01

Mátraverebélyen jártak az idősek

A minap Mátraverebély-Szentkúton járt a csákvári Római Katolikus Egyházi Szeretetszolgálat Otthonának néhány lakója, hozzátartozók, illetve dolgozók.

Katonáné Venguszt Beatrix

A neves zarándokhelyen tett látogatás egybeesett a szeretetszolgálat fennállásának 60 éves jubileumával, így a csákvári otthon mellett a szervezet fenntartásában működő dabasi, jászberényi, tiszaalpári, hejcei, verőcei, soroksári, székesfehérvári, ipolytölgyesi és budapesti idős otthonok is jelentős számú lakóval és dolgozóval képviseltették magukat. Jónácsik Zsoltné, a csákvári otthon igazgatónője a következőket mondta:
- Évente meglátogatjuk a szentkúti zarándokhelyet, és itt találkozunk más otthonok képviselőivel. Mint minden évben, idén is hálaadó szentmisén vettünk részt, amelyet ezúttal Paskai László bíboros úr celebrált. A két legidősebb útitársunk a 90 éves Soós Lajosné, illetve a 91 éves Glázer Ferencné volt. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ezt a hosszú utat gond nélkül megtették velünk. Hazatérve sokat meséltek a lakótársaiknak úti élményeikről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!