Hírek

2010.04.22. 02:25

Szakmai program a civil műhelyben

Székesfehérvár - A Civil Centrum Alapítvány szakmai programot indít a városban. Az első foglalkozás április 27-én lesz a Balatoni út 8. szám alatt.

Kovalcsik Katalin

Fehérvári Civil Műhely címmel kezdeményeznek szakmai porgramot az alapítvány tagjai, melynek első témja a civilek és az önkormnányzat együttműködése, és a feladatellátás gyakorlata lenne. Az alapítvány célja, tudtuk meg Farnady Judit ügyvezetőtől, hogy a városban lévő nonprofit civil szervezetek átlátható, stabil, hiteles és fenntartható működéssel tudják képviselni célcsoportjukat, és segíteni a város lakóinak életét. Az első találkozón, 27-én 17-19 óra között arra keresik a választ, mennyit ér a közpénz, hogyan javítható a közpénz felhasználásának hatékonysága. A programsorozatra a civil szervezetek képviselőit, a civil kapcsolatok bizottságának tagjait, az önkormányzat munkatársait is várják a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!