Hírek

2009.11.24. 03:29

Együtt izgulnak a fiúért

Székesfehérvár - Egy szívbeteg kisfiúért folytatott küzdelem minden családot felőröl. Segítsünk együtt Csordás Koppánynak! Lapunk 300 ezer forintot adományoz a családnak.

Miskei Anita

Egészséges emberként talán felfoghatatlan, milyen erő, akarat kell egy betegség legyőzésére. Egy szívbeteg kisfiú tragédiája pedig még megrendítőbb. Csordás Lászlóék talán nem is sejtik, milyen sokakat megérintett Koppány kisfiuk esete, mindennapjaik küzdelme. Egyébként is nehéz életükben óriási változást jelentett, hogy székesfehérvári otthonukból egy lovasberényi házba kerültek. A településen azonban elutasítás helyett együttérzés, segíteni akarás fogadta a családot. Koppányért küzdenének a maguk módján az itt élők is. Olyannyira meghatotta az eset Farkasné Szoboszlai Aranka képviselőt, hogy az önkormányzatnál maga gondolt arra, valamit tenni kell. A tegnapi képviselő-testületi ülésen vetette fel, talán tehetnének valamit a gyermekért.

Még több cikk Koppányról itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!