Hírek

2009.11.23. 14:29

Amire nem lehet felkészülni...

Székesfehérvár - Bár régóta várnak már a szívműtétre, most, amikor csak napok választják el a családot az operáció időpontjától, félelmeik még erősebbek. Koppány a műtét után pár napig nem lesz látogatható.

Miskei Anita

- Mindeddig bele sem mertem gondolni, mi történhet. Nem lehet felkészülni a műtétre, annak következményeire  vélekedett Csordásné Szántó Szilvia, Koppány édesanyja.    Teszem a dolgom, nem latolgatom az esélyeket. Laci nagyon félti Koppányt, ráadásul az altatóorvos is megijesztett bennünket  mondta az édesanya. Az orvos szavait ismételve úgy fogalmazott, komplikált, kockázatos műtét vár a kisfiúra.  Amíg tehetem, Koppánnyal leszek. Nem hagyom magára. Mint már annyiszor, most is addig leszek a kisfiammal, amíg ki nem zavarnak az orvosok  mondta az édesanya keményen.  Segíteni szeretnék, segíteni, hogy Koppány ne szenvedjen sokat  tette hozzá Szilvia. Azt is elmondta, van az anyaszálláson előjegyzése, így a műtét után nem kell nap mint nap utaznia, gyermekével lehet. Igaz, hogy az operációt követően Koppányt 3-4 napig nem látogathatják a fertőzés veszélye miatt, csupán videofalon keresztül láthatják. De ott lesznek, mert bármi megtörténhet, az információ pedig lassan ér el a szülőkhöz.

Még több cikk Koppányról itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!