Hírek

2009.09.17. 02:26

Örki Papáék kedden magukra találtak

Székesfehérvár - Múlt héten elkezdődött a pontvadászat a városi kislályás labdarúgó- bajnokság első osztályában. Az újoncoknak nem hozott sok sikert a bemutatkozás...

Parall Bálint

A városi kispályás labdarúgó-bajnokság első osztályában annyi változás történt az elmúlt évhez képest, hogy hetente ismét két nap, kedden és csütörtökön este népesül be a Gombócleső utcai Főnix csarnok. Kedden az újoncok közül a PTK-Petz Söröző és az Örki Papa-Astalon Villa is megégett , csütörtökön pedig ugyan ez a sors várt a Válasz Vidi szurkolóira.

Az első forduló eredményei: Balogh 2000 Bt.-LBK SE-Nimbusz Família 2-1, Bretton-PTK-Petz Söröző 11-2, Bádogos-Örki Papa-Astalon Villa 7-2, Döcös- Masterplast 2-1, Alba Csavar FC-Vitál Club 2-6, Gold Players-Válasz FCF 11-1, Alba Kerámia 57 Kft.-Lászlóvill-Vadorzó FC 6-3.

A második fordulóból már megvannak a keddi eredmények: Örki Papa-Alba Kerámia 6-4, Nimbusz Família -Bádogos 0-4, Vadorzó-Alba Csavar 3-3, Válasz FCF- Döcös 4-12.

Az előttünk álló, ma esti forduló párosítása: Vitál Club-Gold Players (20 óra), Masterplast-Bretton (21 óra), Petz Söröző-Balogh 2000 Bt.-LBK SE (21 óra).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!