Hírek

2009.07.04. 02:29

Minden fillér számít

Székesfehérvár - Egyre többen használják már a Hűségkártyát Fejér megyében. Aki hozzájutott, már számolhat vele a hét végi bevásárlás alkalmával is. Így gondolkodik Bodriné Éva is.

Fejér Megyei Hírlap

Hűségkártyával jutalmazza a Fejér Megyei Hírlap a minimum egyéves előfizetéssel rendelkező olvasóit - sokan már meg is kapták a plasztiklapot rejtő borítékot, amelyet számtalan helyen felmutathatnak vásárlásaik alkalmával. A kedvezményeket biztosító kártya hamarosan tényleg mindenkihez eljut. 

Bodriné Hercsik Éva
fehérvári olvasónk is azonnal megnézte a Hűségkártya-elfogadóhelyek listáját (lapunk július 1-jei számának 11. oldalán, a husegkartya.plt.hu honlapon, illetve legközelebb a július 9-ei lapszámunkban olvashatják ezeket), s elindult a Fő utcai Duett üzletbe körülnézni. Itt ugyanis 5 százalékos kedvezménnyel vásárolhat a betérő vásárló lapunk kártyájával.

- Alkalmi öltözetre lesz szükségem, ezért szeretném megnézni, vajon itt tudok-e magamnak vásárolni valamit - néz körbe Bodriné Éva, akivel kiszámítottuk, hogy ha megvásárolja az általa kiszemelt öltözetet, akkor 950 forinttal kevesebbet kell fizetnie.

- Ez nagyon jól hangzik, majd ezer forintot spórolhatok így! - lelkendezik Éva, aki elárulja azt is, hogy a családban ő olvassa utoljára a Hírlapot. Először a férje, majd este ő lapozgatja át a híreket. A honvédségnél dolgozó hölgy egyébként is kedveli az akciós lehetőségeket, ezért mint mondja, nagyon jó ötletnek tartja a Hűségkártyát.

Így gondolja ezt a Duett üzletvezetője, Imréné Nagy Veronika is, aki szerint sok új vevőt becsalogathatnak a Hírlap mostani kezdeményezésével az üzletbe. Hogy miért? Mert a ruházati bolt vevőköre szinte teljesen azonos a Fejér Megyei Hírlap olvasóközönségével.

- A mi vevőink a klasszikusan elengáns vagy a sportosan elegáns öltözetet kedvelik, s a középkorosztályból kerülnek ki - meséli az üzletvezető. 

- Az itt vásárló nők és férfiak igényes, minőségi és divatos darabokat keresnek, s találnak is. Minden vevőnek segítünk a választásban, ha szüksége van rá.

Közben vásárlónk is elégedetten nézelődik tovább, mert nem csak magának, de férjének való öltönyök, ingek és nadrágok is vannak a Fő utcai üzletben. 

A Hűségkártyát persze sok más üzletben is elfogadják már: érdemes rendszeresen tájékozódni az elfogadóhelyekről, hiszen rengetegen szeretnének csatlakozni a Fejér Megyei Hírlap új kezdeményezéséhez. 

A marhanyakat éppúgy olcsóbban vehetik meg, mint a cipőt vagy a falfestéket, de van úgy, hogy teljesen ingyen kapnak bizonyos szolgáltatásokat vele. Naponta több mint egy Hírlap árát megspórolhatják!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!