Hírek

2009.05.06. 02:27

Akár királynő is lehet belőle

Csabdi - Országos szépségversenyre jutott be egy megyei hölgy. Huszárovics Dalma esélyes a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary címre.

S. Töttő Rita

Feltűnően csinos, szőke és nagyon fiatal: csupa olyan tulajdonság, amely arra predesztinálja e jellemzők gazdáját, hogy a szépségek legáhítottabb színpadára kerüljön. Huszárovics Dalma 20 éves, és Csabdin tölti mindennapjait. Legalábbis most, amíg fel nem fedezi a kamera, a fényképezőgép. Erre igen nagy az esélye, Dalma ugyanis 800 jelentkezőből bejutott azon 24 szépség közé, akik indulhatnak az ország egyik legelismertebb versenyén, amelyen három királynőt is választanak. Az egyik a Miss World Hungary, a másik a Miss Universe Hungary, a harmadik pedig a Miss Earth Hungary. Mindhárom korona óriási lehetőséget jelent viselőjének: számos interjú, rendezvény, fotózás, parti és reflektorfény következik ezután, vagyis olyan ugródeszka kerülhet elé, amely sokak számára az oly áhított szépségiparba repítheti az ifjú hölgyeket.

Dalma számára újdonság lesz ez a közeg, ez ugyanis az első megmérettetése ezen a területen.

- Még nem voltam szépségversenyen, s fotózáson sem, ez lesz az első alkalom - így a fiatal hölgy, aki egyébként már gőzerővel készül a szépségkirálynő-jelölteket felkészítő intenzív táborba, ahová csütörtökön érkezik. Itt 23 társával együtt készítik fel a színpadi szereplésre, azaz a döntőre, amelyet egyébként bárki figyelemmel kísérhet majd május 21-én az RTL Klub műsorában.

Huszárovics Dalma családneve egyébként a Csabdin élők számára nem ismeretlen: édesapja a település polgármestere, édesanyja pedig köztisztviselő. De ő még mindig keresi a helyét a világban:

- Amikor végeztem a nyelviskolával, s épp egyfajta köztes időszakban voltam, arra gondoltam, hogy kipróbálom magam ezen a téren is - meséli Dalma. - Mégis meglepődtem, amikor kiválasztottak a döntőbe, nem gondoltam volna, hogy eljutok idáig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!