Hétvége

2015.10.10. 08:29

Staféta Bodzsár Nórával

A Staféta előző vendége Bodzsár Nóra, ékszerkészítőnek adta át a Stafétát a következő kérdéssel együtt: Készítettél már olyan ékszert, amely tőled teljesen idegen volt?

Sebestyén Lilla

Fotó: Bodzsár Nóra

– IGEN, rendszeresen előfordul, hogy olyan kéréssel keresnek meg, ami igencsak más világ, mint a tőlem megszokott darabok. Egy kézműves, illetve alapvetően egy alkotó tevékenységet folytató ember nyilvánvalóan a saját ízlésének megfelelően, a neki tetsző forma és színvilágból indul ki. Olykor rettenetesen harsánynak, túldíszítettnek érzem amiket kérnek, jó kis kihívás a komfortzónámon kívül dolgozni, kiváltképp, ha nincs is konkrét elképzelése a megrendelőnek. Rám a visszafogottabb minták, a földszínek és pasztell árnyalatok, a finoman romantikus vonal a jellemző, így a személyes kedvenceim mind ilyen stílusúak, de természetesen arra törekszem, hogy a termékeim ennél jóval sokszínűbbek legyenek, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá illő darabot.

Bodzsár Nóra Léczfalvy Lillának adja tovább a Stafétát a következő kérdéssel együtt: Van-e olyan író és konkrét könyv, ami különösen nagy hatást gyakorolt rád?

A staféta következő vendége:

Léczfalvy Lilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!