Hétvége

2014.01.30. 15:14

Staféta Schneider Beátával

Előző számunk vendége Horváth Hajnalka, a Flex Sport Klub tulajdonosa azt kérdezi Schneider Beátától, a Kapaszkodó Fejlesztő Központ vezetőjétől: Mivel foglalkoztok a központban és mik a céljaitok?

Sebestyén Lilla

Előző számunk vendége Horváth Hajnalka, a Flex Sport Klub tulajdonosa azt kérdezi  Schneider Beátától, a Kapaszkodó Fejlesztő Központ vezetőjétől: Mivel foglalkoztok a központban és mik a céljaitok?

- A központ hivatása, hogy segítséget nyújtsunk azoknak a gyerekeknek, akiknek valami lassabban megy. Szeretnénk lehetőséget adni a fejlődésre azoknak, akik mozognának, okosodnának vagy akár angolul tanulnának, már az óvodában.

- Emellett az is célunk, hogy a szülők megtalálják egy helyen mindazt, amire gyermekük cseperedése során szükség lehet.

- Így, egyfajta információs bázisként is funkcionálunk, ahova az anyukák bejöhetnek, ha éppen gyermekük valamilyen problémával küzd, teszem azt a beszédkészséggel, mozgásával vannak gondok, vagy egyszerűen csak szükségük van egy jó tanárra esetleg gyermek pszichológusra.

Schneider Beáta a stafétát Müller Judit, önkéntes segítőnek adja tovább a következő kérdésekkel egyetemben: Úgy tudom, szeretnél egy gyerekekkel foglalkozó egyesületet létrehozni, mesélj erről egy kicsit! Illetve, miért tartod fontosnak az önkéntes munkát?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!