Hétvége

2011.06.27. 17:40

Dombos Fest jó zenével, irodalommal

Kishegyes - Világhírű zenészekkel és ismert írókkal is találkozhat a közönség az idei Dombos Festen, amelyet június 30. és július 4. között rendeznek meg a vajdasági Kishegyesen (Mali Idjos).

Szabó Zoltán

 

Olyan kiváló gitárosok zenélnek majd, mint az élő legendának számító macedón Vlatko Stefanovski vagy Snétberger Ferenc világhírű magyar dzsesszgitáros. A fellépők között lesz Tátrai Tibor és Babos Gyula, Herczku Ágnes, Szalóki Ági, Lajkó Félix és zenekara, a Fanfara Complexa rézfúvós banda moldovai és balkáni zenékkel. Hallhatja a közönség a Sebő-együttest, a Fonó Zenekart, valamint Lakatos Róbertet és barátait. Ellátogat a fesztiválra a 70. születésnapját ünneplő, Kossuth-díjas vajdasági magyar író, Végel László, Vickó Árpád műfordító, Darvasi László, Lovas Ildikó, Forgách András, Kollár Árpád, Orcsik Roland, Sinisa Tucic, Srdjan Srdic, Ana Ristovic, Szvoren Edina és más írók Magyarországról és Szerbiából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!