Erste Bank Eishockey Liga

2017.10.19. 20:30

Rettentő nehéz lesz a Fehérvár AV19 jégkorong csapatának

Az Erste Bank Eishockey Liga 13. fordulójában az eddig jól szereplő HC Orli Znojmo otthonába látogat a sereghajtó Fehérvár AV19 jégkorong csapata.

Ferencz Balázs

Sárpátki Tamás középen

Fotó: Pesti Tamás

Az Orli Znojmo 12 lejátszott derbi után az előkelő harmadik helyen áll az EBEL tabelláján a Vienna Capitals és a Linz mögött. 21 pontot gyűjtöttek eddig a csehek, s ebben benne van az a három egység is, melyet Székesfehérváron zsebeltek be. Szeptember közepén 2-1-re nyertek Yellow-Hornék, Szabó Krisztián talált be a Sasok ketrecébe. Azonban a Znojmo is képes hektikus játékra.

Sárpátki Tamás középen
Fotós: Pesti Tamás

A nyert meccseik mellett a Bécstől csak egy góllal kaptak ki, azonban az Innsbrucktól hetet kaptak, legutóbb pedig Linzben „fáztak meg”, 8-3-as vereséget szenvedtek. A Volánnak nincs más lehetősége, el kell indulnia felfelé, mert könnyen odalehet a szezon. A héten mindenki beszélgetett, vezetőség, edzők, játékosok, de a pénteken 18.30-kor Znojmóban kezdődő összecsapáson már csak a gólok beszélhetnek. Mert azok nélkül nehéz lesz meccset nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában