Solymár

2018.02.19. 16:32

Hozták a kötelezőt a Gárdony-Pázmánd kézisei

A női kézilabda NB I/B 16. fordulójában a tabella hátsó régiójában tanyázó Pilisvörösvári KSK vendégeként rabolt pontokat a Gárdony-Pázmánd NKK együttese.

Ferencz Balázs

Pilisvörösvári KSK-Gárdony-Pázmánd NKK

16-25 (11-12)

Solymár, 100 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth V.

Pilisvörösvár: Fórizs, Németh K. (kapusok) – Németh A. 3, Burai 4, Horváth M., Hermann 5/3, Kovács A. 3, Németh K., Bab 1, Hadnagy, Ludvig, Toplák, Tagscherer, Krizsák, Gubán. Vezetőedző: Géber Károly.

Gárdony: Fekete D., Vártok 1 (kapusok) – Flesser 1, Németh N. 2, Koncsik 1, Halmos, Úrfi 5/4, Szabó A. 5, Braun 2, Dublinszki 3, Selenka 3, Piazza, Hamuth 1, Müller 1. Vezetőedző: Pánczél Barabás.

A Győr és a Szekszárd legyőzése után harmdik tavaszi fellépésén is hibátlan maradt a Gárdony-Pázmánd NKK. A kötelező győzelem reményében csaptak össze a tópartiak a Pilisvörösvár vendégeként, azonban az első félidőben nem tudott ellépni Pánczél Barabás hölgykoszorúja. Hiába szerzett kevés pontot a Pilisvörösvár, az első félidőben kemény, határozott, helyenként gyors játékra késztette a vendégeket. Mindenki kiváló teljesítménnyel rukkolt elő, s a szünetben egygólos Gárdony-vezetést mutatott a tábla. A második játékrészben a még határozottabb játék mellé kiváló kapusteljesítmény párosult. Figyelemreméltó tény, hogy amíg az előző fordulóban a Szekszárd 4, most a Pilisvörösvár mindössze 5 gólt tudott dobni a Gárdonynak harminc perc alatt. Igazi csapatmunka jellemezte a lányok játékát, melyből a héten Dunaújvárosból érkezett, Müller Kamilla is kivette részét.

A Gárdony vasárnap 18 órakor a Rinyamenti KC-t fogadja a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában