7. forduló

2017.09.21. 16:44

A megyei I. osztályú pontvadászat a negyedéhez érkezett, de kirajzolódtak az erővonalak

A 7. fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Káldor András

Tavasszal a Martonvásár (zöld-fehér) legyőzte a Tordast

Fotó: Kricskovics Antal

2017. szeptember 23. szombat 16.00

Ercsi Kinizsi (3.)-Enying (12.)

Gróf András, az Ercsi Kinizsi vezetőedzője: – Kétségtelen, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de természetesen tudjuk azt, hogy nem az dönt el egy meccset, hogy ki a találkozó favoritja, hanem a pályán történtek. Lendületben van a csapatunk, nagyon egységesek vagyunk, amennyiben ezt tudjuk folytatni, valamint a Bicske elleni második félidőben nyújtott teljesítményünkkel rukkolunk elő, akkor magabiztosan fogunk nyerni. Hogyha ebbe hiba csúszik, abban az esetben lehetnek problémáink, de én bízom benne, hogy a csapat olyan állapotban van most, hogy meg fogjuk nyerni ezt a mérkőzést. A Csetény elleni Magyar Kupa összecsapását (4-0-ra az Ercsi győzött – a szerk.) elég mély talajú pályán játszottuk, küzdelmes kilencven perc volt, nagyon sokat kivett a játékosokból, csütörtökön regeneráló edzést tartottunk, ma pihenünk, remélem, szombatra jó állapotban leszünk.

2017. szeptember 24. vasárnap 16.00

Martonvásár (6.)-Tordas (11.)

Patkós Csaba, a Martonvásár vezetőedzője: – Sajnálom a múlt heti, Sárbogárd elleni mérkőzést, mert kiegyenlített első félidő után a szünetet követően több lehetőségünk is volt, ám ezeket nem sikerült gólra váltani, és így otthagytunk két pontot. Azt már korábban is mondtam, hogy jobb csapatunk van, mint tavaly, habár most van néhány sérültünk, és ez azért nehezíti a helyzetünket, de így megkapják a többiek a lehetőséget. A múlt héten megsérült új szerzeményünk, a török Sinan Hacioglu, aki jó képességű csatár, az ő kiválása komoly érvágást jelent, fontos láncszeme a csapatnak az előrejátékban, de nem valószínű, hogy hadra fogható lesz a Tordas ellen. Minden meccsen úgy megyünk ki a pályára, hogy bezsebeljük a három pontot!

Tavasszal a Martonvásár (zöld-fehér) legyőzte a Tordast
Fotós: Kricskovics Antal

Mór (1.)-Bicske (4.)

Németh Bálint, a Mór vezetőedzője: – A célunk az volt, hogy az első helyen fogadjuk a Bicske csapatát, és nem lehet más célkitűzésünk, mint hogy megtartsuk ezt a pozíciót a mérkőzés lefújása után is. Egyik meccs sem ígérkezik könnyűnek, de ez rettentően nehéz lesz. Bárki megverhet bárkit, bizonyítja ezt, hogy mi is megszenvedtünk legutóbb Tordason, hátrányból fordítva. A Bicske ellen ugyanilyen játékot várok, és hazai környezetben nyerni szeretnénk. Lesznek hiányzóink, végigsöpört az öltözőben a vírus, ezenkívül Osgyán Mátéra sem számíthatok, ő elutazott, Handl Szabolcs és Kállai Bence egyelőre betegek, meglátjuk, mennyire lesz komplett a keretünk a rangadóra.

Ikarus-Maroshegy (5.)-Lajoskomárom (9.)

Gelencsér Tibor, az Ikarus-Maroshegy játékos-edzője: – A Bicske elleni nagyarányú vereség mély nyomokat hagyott bennünk, ennek a hatását éreztük Enyingen is, bár ott már jobban játszott a csapat. Ezen a mérkőzésen már sok helyzetet kialakítottunk, de sajnos nem váltottuk ezeket gólra. Az utóbbi két találkozón a futball megbüntetett minket – teljesen jogosan. Ahhoz, hogy a Lajoskomárom ellen újra visszatérjünk a győzelem útjára, mindenkitől csapatszinten több alázatra, illetve fegyelmezettebb játékra lesz szükség. Az a célunk, hogy győzzünk, ugyanis egy nagyon kemény öt mérkőzésből álló sorozat előtt állunk, és jó lenne ezt egy sikerrel indítani. A Lajoskomárom jobb, mint tavaly, az eredményei alapján masszívnak tűnik, és egészen biztos, hogy nehéz kilencven perc vár ránk.

Polgárdi (14.)-Baracs (10.)

Kurja Csaba, a Polgárdi szakosztályvezetője: – Próbáltunk titokban fiatalítani, de most már kimondhatjuk azt, hogy nem jött be az elképzelésünk. Annyira fiatal, 18-20 év átlagéletkorú a társaság, hogy nehezen lehet velük zöld ágra jutni. Ráadásul sok a sérültünk, ezenkívül pedig Kosztolányi Bence „kipontozta magát” két hónapra. Várjuk a Baracs csapatát, most egy kicsit feltüzeltük a csapatot, az új elnökünk, Ferencz Péter is jelen volt a megbeszélésen, és megpróbált lelket önteni a fiúkba. Remélem, hogy elmúlik most már többek furcsa hozzáállása, letisztul a kép, hogy kire is számíthatunk. Sajnos kényelmessé teszi a játékosokat az a tudat, hogy nem eshet ki a csapat. A Baracsot le szeretnénk győzni!

Mezőfalva (13.)-Sárbogárd (8.)

Masinka László, a Mezőfalva vezetőedzője: – A Sárbogárdot jó csapatnak tartom, és egy kicsit meglepő az eddigi szereplésük, csak remélni tudom, hogy a hétvégére nem fognak igazán felpörögni az edzőváltás után. Nekünk az a feladatunk, hogy túllépjünk az utolsó öt-tíz perces krízisen, hiszen a hat meccsből négyet is az utolsó öt percben veszítettük el. Ennek több összetevője van, koncentrációs hiba, rutintalanság, illetve Fortuna nem igazán állt mellénk. Próbálkozunk, hátha egyszer fordul a kocka!

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (2.)-Sárosd (7.)

Balogh Zsolt, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: – Tisztességgel helytálltunk a Magyar Kupában a ZTE ellen. A 62. percig jól bírtuk, jól védekeztünk, rögzített helyzetből kaptunk két gólt, innen már nem tudtunk felállni. Dicséret illeti a csapatot, bár a lábakban van ugyan a meccs, de a Sárosd elleni találkozóig kellőképpen tudunk regenerálódni. Bízom benne, hogy nem érződik ez a mérkőzés majd a játékunkon. A Sárosdot tiszteljük, de a céljaink eléréséhez ezt a mérkőzést is meg kell nyernünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában