Visszavágó

2018.02.22. 20:04

Csehországban kell javítania a Volánnak

Nincs könnyű helyzetben a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata. A Znojmótól elszenvedett hazai fiaskó után a kék-fehérek visszacsúsztak a tabellán.

Ferencz Balázs

Van mit feledtetni péntek este 18.30 órakor Csehországban. A Fehérvár AV19 együttese visszafogott teljesítménnyel szerzett egy pontot a Znojmo ellen. Pontatlan passzok, gyenge támadások jellemezték a Volánt, nincs rá jobb szó: a „tökösség” hiányzott legfőképp a játékból. A mérkőzés alatt megeresztett 12 kapura lövés nem elég egy EBEL-meccsen.

– Örülök a sikernek, hiszen ez volt az első győzelmünk a középszakaszban. Közel álltunk ahhoz, hogy mind a három pontot begyűjtsük, de két perccel a vége előtt hibáztunk, ami az extra pontba került. De örülök, lépésről lépésre haladunk, van még öt meccsünk, elégedett vagyok a két ponttal – fogalmazott az összecsapást követően a csehek mestere, Miroslav Frycer.

Biro (b) és Erdély csatája Fotó: FG

A fehérváriak vereségükkel visszacsúsztak az alsóház 4. helyére, de a rájátszást érő második pozíció továbbra is megszerezhető, ugyanis a Villach kikapott a Bolzanótól.

– A Znojmo jól játszott, ez azonban rólunk valamiért nem volt elmondható. Ha a pozitív oldaláról nézzük: szereztünk egy pontot. Ki kell elemezni a mérkőzést, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a Znojmo elleni újabb összecsapásra. Az pedig már egy új történet lesz – vélekedett Hannu Järvenpää, a FAV19 edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában