A sport remek közösséget kovácsol

2024.06.11. 13:00

Rézérem a kőszárhegyi focicsapatnak

A Kőszárhegy Futball Club jóhangulatú szezonzáróján a játékosok és a sportvezetők mellett jelen voltak a csapat támogatói és az önkormányzat munkatársai, valamint a családtagok, barátok, szurkolók egyaránt.

V. Varga József

Szezonzáró meglepetéséremmel: rézérem a nyakban

Fotó: Az egyesület

A két éve újonnan, új vezetőséggel debütáló gárda az előző idényben a vármegye III. Déli csoportjában az utolsó helyen végzett. Az idei kiírásban viszont végig versenyben voltak a dobogóért, de végül 1 ponttal lemaradtak a bronzéremről. Simon Péter, a főszponzor cég ügyvezető igazgatója a csapat teljesítményét – rendhagyó módon – a 4-es számot viselő rézéremmel ismerte el.

A Kőszárhegy FC csapata
Fotó: Az egyesület

Potyondi Dániel, a Kőszárhegy FC új elnöke és egyben vezetőedzője a sport fontosságáról beszélt lapunknak, arról, hogy a futball mennyi embert össze tud kovácsolni. 

– Kőszárhegyen egy remek közösség van kialakulóban. Már a kezdetektől célul tűztük ki, hogy ne csak a futballcsapat felkészüléséről, mérkőzéseiről legyen szó, hanem egy-egy hazai vagy akár idegenbeli derbi is kellemes hétvégi programról szóljon focistáink családjának, a támogatóknak, barátoknak, szurkolóknak – tette hozzá a tréner.

Rézérem, 4-es számmal
Fotó: Az egyesület

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában