Orosházán a Gárdony-Pázmánd NKK

2024.04.05. 19:05

Semmi sincs veszve még

Hét fordulóval az NB I/B-s bajnokság vége előtt az utolsó előtti helyen áll a Gárdony-Pázmánd NKK női kézilabdacsapata, azonban nem elérhetetlenek a bennmaradást érő pozíciók. Orosházán visszavágásra készül a tóparti alakulat.

Ferencz Balázs

Hamuth Lili, a Gárdony-Pázmánd NKK átlövője

Fotó: Kricskovics Antal

A Zengő Alföld Orosházi Kézilabda Akadémia csapata nyugodt tavaszt ülhet, hiszen a másodosztályú tabella hatodik helyén áll. Nem szólhat bele a dobogóért folytatott versenyfutásba, és nem riogatja a hátsó régió szele sem. Azonban a kiesés ellen harcoló Gárdony-Pázmánd NKK sebzett vadként fenyegeti az orosháziakat, s Molnár József lányai vissza szeretnének vágni az őszi, gárdonyi fiaskóért. Decemberben az Orosháza időntúli hétméteressel nyert 27-26-ra.
– Az őszi fordulóban sajnáltuk, hogy egy góllal kikaptunk, ezért most szeretnénk visszavágni, és elhozni a két pontot. Nem lesz könnyű dolgunk, nehéz meccsre számítok, pontosan olyanra, mint amilyen az itthoni találkozónkon volt. Bízom benne, hogy a csapatban minden játékos megmutatja az akaratát, harciasságát és küzdeni fogunk, mert másképp nem tudjuk behúzni a győzelmet – fogalmazott a Gárdony-Pázmánd NKK átlövője, Hamuth Lili. 
A tóparti lányok szombaton 18 órakor veszik fel a küzdelmet a Zengő Alföld Orosházi Kézilabda Akadémiával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában