Vidi-Győr a nőknél

2024.04.12. 19:56

Az ország egyik legjobb csapata vizitál a Sóstón

A válogatott program miatti kéthetes szünetet követően folytatódik a Simple Női Liga labdarúgó NB I. A 18. fordulóban az egyik legjobb magyar együttes, az ETO FC Győr lesz a sereghajtó Fehérvár FC lányainak ellenfele.

Ferencz Balázs

A Fehérvár FC lányai pontszerzése bravúros lenne

Fotó: Kricskovics Antal

Az élvonalbeli női bajnokság tabelláján utolsó helyen álló Fehérvár FC lányai zavartalanul készülhettek hátralevő öt bajnokijukra a válogatott program miatti szünetben. Teljes keretnek vezényelhetett edzéseket Andorka Péter, már ha a sérülés miatt hosszú ideje maródi meghatározó futballisták nélküli keretet teljesnek lehet nevezni. Ugyanakkor a bajnoki címért harcoló, s a Magyar Kupában is döntőt játszó győriek csak csütörtökön edzhettek először közösen, hiszen a felnőtt és az utánpótlás-válogatottnak is több játékost adtak a zöld-fehérek. Borok Dorina, Kovács Laura, Nagy Fanni, Savanya Csilla, Süle Dóra és Vachter Fanni is hasznos tagjai a nemzeti együttesnek is. 
A Vidi lányai számára minden pont begyűjtése az életbenmaradást jelentené a bajnokság utolsó szakaszában, de a realitás talaján maradva az ETO ellen csak a tisztes helytállás lehet a fehérváriak célja. A találkozó szombaton 11 órakor kezdődik a Sóstói Stadion edzőpályáján. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában