Kecskemét - Vidi után

2024.03.17. 16:30

Tobias Christensen: "elővettem a balost"

Tobias Christensen találatával nyert 1-0-ra a Fehérvár FC a Kecskeméti TE otthonában az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 25. fordulójában. Győzelmével a Vidi megerősítette harmadik helyét a tabellán.

Ferencz Balázs

Jogos az öröm, Bese Barnabás (balra) sarokkal szolgálta ki Tobias Christensent (jobbra) a gól előtt

Forrás: fehervarfc.hu

- Nagyon jó érzések kavarognak bennem a siker után, most csak a győzelem számított! - jelentette ki boldogan a találkozót követően a fehérváriak győztes gólt szerző norvég középpályása, Tobias Christensen. - Három vereség után nagyon fontos volt, hogy tudjunk javítani, így most mindenki nagyon boldog a csapatban. A gólom előtt megvívtam egy párharcot, majd kaptam egy remek labdát Bese Barnitól, elővettem a balost és megpróbáltam minél jobban eltalálni - sikerült! Tudtuk, hogy nagyon kemény meccs lesz, nem gondolom, hogy mondjuk labdabirtoklás terén ezen a meccsen teljesítettünk a legjobban, de most az eredmény volt a legfontosabb. Jön a válogatott szünet, természetesen néha jó szellemileg és fizikailag is feltöltődni kissé, remélem, itt folytatjuk majd két hét múlva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában