Ökölvívás

2024.03.25. 15:22

Rangos tornán edződtek

A magyar ökölvívókon kívül négy ország, Ausztria, Horvátország, Olaszország és Németország ökölvívói léptek ringbe Nagykanizsán, a II. Sipos István Emlékversenyen. A Fehérvár Küzdősport SE bunyósai fontos tapasztalatokat szereztek.

Ferencz Balázs

A fehérvári különítmény

Forrás: Fehérvár Küzdősport SE

A Turós Arnold vezette Fehérvár Küzdősport SE hat öklözőt küldött kötelek közé. 

Kordás Máté U11 27 kg-ban edzőmérkőzést vívott Buzás Bencével (RSK). Ugyancsak edzőmérkőzésen húzott kesztyűt a kempóból átrándult Kordás Márk, junior 57 kg-ban Furus Szabolcs (KBK) volt az ellenfele. 

Bajcsi Flóra serdülő 46 kilogrammban szintén edzőmeccset bokszolt. Az osztrák Rahel Kurdival vívott mérkőzése ámulatba ejtette az Emlékverseny közönségét.

Nagy Csaba az ifik 80 kg-os súlycsoportjában egyhangú pontozással verte osztrák ellenfelét, Benjamin Dautovikot. Nagy annak ellenére, hogy kezdő bunyós, tudatos, szép ökölvívást mutatott be a ringben.

Kiss Martin junior 57 kg-ban Horváth Tamástól (BRS) vereséget szenvedett. 

A 67 kilóról az elmúlt napokban visszafogyott Turós Levente a junior 63 kg-os súlycsoportban kikapott a horvát válogatott Aslan Krasniqi-től. Turós csak a harmadik menetben talált magára.

A fehérváriak trénere szerint az nagykanizsai megmérettetés jó felvezetője volt a két hét múlva rajtoló Utánpótlás Magyar Kupa küzdelmeire.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában