A Tempo SE látogat a tópartra

2024.03.29. 15:12

Nyerni akarnak

Ugyan hévégi ellenfele jobban szerepel a bajnokságban, mégis csakis a győzelmet tartja elfogadható eredménynek a Gárdony-Pázmánd NKK a női kézilabda NB I/B 23. fordulójában.

Ferencz Balázs

Kukucska Viktória (pirosban) nagy csatára számít

Fotó: Kricskovics Antal

Szombaton 18 órakor a tabella nyolcadik helyén álló, eddig 20 pontot gyűjtő Tempo SE együttesét fogadja a Gárdony-Pázmánd NKK. A tóparti lányoknak minden egyes egységre szükségük van, mert 12 pontjukkal a kiesést jelentő 15. pozíciót foglalják el a másodosztály tabelláján. Az ősszel 33-26-re nyertek a gyáliak, illő lenne tehát visszavágni.

- Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen az ellenfél csapata komplex játékerőt képvisel. Maximálisan arra készülünk, hogy szombatra mind fizikálisan mind fejben a lehető legfelkészültebb állapotunkba lépjünk ki a pályára. Nincs kérdés, hogy a két pont itthon tartása a cél, jelen helyzetben nincs is más opciónk. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy így alakuljon a mérkőzés végkimenetele - fogalmazott a találkozó előtt Kukucska Viktória, a Gárdony-Pázmánd NKK játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában