Asztalitenisz Extraliga

2024.03.14. 11:12

Már az alsó- és felsőházban küzdenek

Túl az alapszakasz küzdelmein két részre bontották az asztalitenisz Extraliga férfi csapatait. A Honvéd-Szondi SE a felsőházban, míg az Aqvital Csákvári TC az alsóházban folytatta a csatározásokat.

Ferencz Balázs

A csákvári Terék Norbert egy meccset nyert

Fotó: ricskovics Antal

Az Extraliga felsőházában a PTE-PEAC, a Celldömölk, a Komló, a Soltvadkert és a Mosonmagyaróvár a Honvéd Szondi György SE ellenfelei. A fehérvári asztaliteniszezők szoros győzelemmel rajtoltak a felsőházban, ahova magukkal vitték az egymás elleni eredményeket. 

A harmadik helyen álló Komló ellen jól kezdett a Szondi, a Molnár Krisztián - Jakab Gábor kettős 3-1-re verte a Szita - Sabján párost. Az egyesek meccsein Zombori Dávid Szita Mártontól 3-0-ra, Both Olivértől 3-2-re kapott ki. A kolmói Both Kishegyi Ákost is legyőzte, 3-1 arányban, Kishegyi azonban Sabján Gergelyt 3-2-re verte. A Szondi bravúros, összesítésben elért 4-2-as diadalában oroszlánrészt vállalt Molnár Krisztián, aki Szitát 3-2-re, Sabjánt 3-1-re verte.

Az Aqvital Csákvári TC az alsóházban a Győri Eelektromos, a Floratom Szeged, a Szerva ASE és a DVTK együtteseivel meccsel. Az alsóház nyitófordulójában a Győri Elektromos otthonában 5-2-es vereséget szenvedett a Csákvár.

A Timafalvi Gergő - Németh János alkotta kettős a páros csatát simán hozta 3-0ra. Az egyes mérkőzéseken azonban csak Terék Norbert tudott nyerni egy meccset, Lung Dánielt verte 3-2-re. Lung Németh Jánost 3-0-ra verte. Németh Hőgyétől is kikapott, míg Timafalvi Gergő szettet sem nyert Hőgye és Kovács Sebestyén ellen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában