Női labdarúgás

2024.03.23. 10:07

Idegenben vághat vissza a DVTK-nak a Puskás Akadémia

A hétközi, Soroksár SC elleni magabiztos győzelem után a Diósgyőri VTK vendégeként lép pályára szombaton a Puskás Akadémia FC női csapata a Simple Női Liga NB I 16. fordulójában március 23-án, szombaton 15 órától.

Szabó Róbert

Tamók Rebeka (feketében) aláírta új szerződését, így várhatja a DVTK elleni mérkőzést

Fotó: Kricskovics Antal /Fejér Megyei Hírlap

A Soroksár ellen akárcsak ősszel, a tavaszi szezonban is hatot rúgott a Puskás Akadémia, amely hétközben idegenben aratott 6-0-s győzelmet. A felcsútiak aztán csütörtökön be is jelentették, hogy Tamók Rebeka, Palakovics Laura és a csapatkapitány dr. Bokor Adrienn is 2026 nyaráig szóló megállapodást írt alá.

– Még két évet írtam alá a klubnál, nem titkolom, hogy itt szeretném befejezni a karrieremet, megtisztelő, hogy továbbra is számolnak velem" – nyilatkozta a klub honlapjának Bokor Adrienn. Csapattársa, Palakovics arról beszélt, szintén örül, hogy számolnak vele az együttesnél és az a célja, hogy legjobb tudása szerint segítse a klubot, amit Tamók is hangsúlyozott.

A hétvégén pedig a Diósgyőri VTK vendégeként lép majd pályára a Puskás Akadémia, amely ősszel 4-3-ra kikapott a miskolciaktól, akik már a félidőben 2-0-ra vezettek. A szombati házigazda a tabella 5. helyét foglalja el 15 mérkőzésen szerzett 22 pontjával, amivel stabilan tartja jelenlegi pozícióját, mögötte négy ponttal marad el az Astra, míg előtte az MTK előnye tetemes, 12 egység.

A Puskás Akadémia számára fontos lenne a visszavágás, hiszen csupán két ponttal előzi meg a harmadik helyen az MTK-t, így amennyiben pontokat hullajt a felcsúti együttes a fővárosi gárda könnyen előzhet már a hétvégén is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában