Női labdarúgás

2024.03.02. 19:55

Győzelemmel rajtolt tavasszal a Puskás Akadémia

Magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia FC női futballcsapata a KÉSZ-St. Mihály-Szeged ellen az NB I 13. fordulójában.

Szabó Róbert

Idegenben nyert a Puskás Akadémia FC női futballcsapata

Forrás: puskasakademia.hu

A felcsútiak már az ötödik percben megszerezték a vezetést egy szöglet utáni fejes góllal, az új szerzemény Melana Szurovceva volt eredményes, majd a 27. percben egy távoli lövésből Nagy Lili talált a házigazda kapujába.

Végül a második félidőben még a csereként beálló Elisabeth Grönberg is betalált, aki ezzel beállította a 3-0-s végeredményt. 

A győzelemmel a Puskás Akadémia továbbra is őrzi negyedik helyét a tabellán, egy ponttal marad el a harmadik MTK Hungária mögött.

KÉSZ-St. Mihály-Szeged – Puskás Akadémia FC 0-3 (0-2)

KÉSZ-St. Mihály-Szeged: Krstovics – Papp, Malesevic, Szabó, Trbojevic – Ónodi, Németh, Sajti, Koszó – Balázs B., Jovanovic. Vezetőedző: Vajda Fandjo.

Puskás Akadémia FC: Dannback – Tuza, Szemán-Tóth, Harmat, Palakovics – Pécsi, Nagy L., Sinka, Tamók, Staier – Szurovceva. Vezetőedző: Halászi Kinga.

Gól: Szurovceva, Nagy L., Grönberg

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában