Újpest - Vidi után

2024.03.04. 11:59

Bartosz Grzelak: "Csalódott vagyok, hogy így veszítettük el a mérkőzést"

2-0-s vereséget szenvedett az Újpest FC vendégeként a Fehérvár FC labdarúgócsapata az OTP Bank Liga 23. fordulójában. Úgy maradt pont nélkül a Vidi, hogy irányította a játékot.

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak csak helyzeteknek örülhetett, gólnak nem

Forrás: fehervarfc.hu

Nejc Gradisar az első félidőben egyedül eldönthette volna a meccset. Zúgó kapufát lőtt, ziccerben pedig kétszer is az újpesti kapus nyerte a párharcukat. 

Fordulás után betalált a szlovén csatár, majd a játékvezető nem adta meg a gólt, Gradisart szabálytalannak vélte a labdaszerzés pillanatában. Stefanelli kapufája után aztán az Újpest két, szinte ugyanolyan góllal lezárta a meccset. A most is remeklő Tóth Balázs büntetőt védett a hajrában.

- Gratulálok az Újpestnek a győzelemhez! Domináltuk a mérkőzés nagy részét, több jó gólszerzési lehetőséget is sikerült kialakítanunk, de ez a felnőtt labdarúgás, ahol ha nem értékesíted a helyzeteidet, az ellenfél pedig megteszi ezt, akkor nagyon nehéz nyerni - értékelt a találkozót követően Bartosz Grzelak, a Fehérvár FC vezetőedzője. - Nem ránthatjuk meg a vállunkat, hogy domináltunk, mert az eredményjelzőn 2-0 áll, és ez a legfontosabb. Csalódott vagyok, hogy így veszítettük el a mérkőzést, ez egy nagyon fájó vereség. Úgy érzem, az első újpesti gól volt a fordulópont, ráadásul utána gyorsan kaptunk egy majdnem ugyanolyan találatot. A helyzeteknél apróságok döntenek, volt felső lécünk, kapufánk, egy az egyes szituáció a csatárunk és a kapus között, meg nem adott gólunk, de jobban aggódnék, ha úgy domináltunk volna, hogy mellette nem lettek volna helyzeteink.

A Vidi vezetőedzője kedden 17 órától a városházán válaszol a szurkolók kérdéseire.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában